La Tahzen “Üzülme!”

La Tahzen “Üzülme!”

Türkiye önemli bir 31 Mart yerel seçim atmosferini geride bıraktı. Dünyanın önemine binaen takip ettiği bir yerel seçim ötesi, Cumhur İttifakı karşıtı ülke düşmanlarının ve Erdoğan karşıtı muhalefetin üç büyük şehri tekrar kazanmasının sevinci muhalefetten çok Türkiye düşmanlarını sevindirdi…

İstanbul çok önemli bir Payitaht şehridir. Zulüm 1453 de başladı diyen zihniyetler hadis-i şerife mazhar olmuş Fatih Sultan Muhammet han hazretlerinin ve şanlı ordusu, askerlerinin yeni bir çağ açan zaferini zulüm görenlerin nasıl ve hangi gayeye hizmet ettikleri aşikâr değil midir?

Üç büyük şehir yine CHP çatısı altında muhalefet kazandı. Bunun çeşitli etkenleri var. Hayat pahalılığı, emekli tepkisi, kullanılmayan tepki oyları ve YRP’ nin Genel seçimde ki, Cumhur İttifakı birlikteliğinin yerel seçimde kopması AK Partiye tepki oylarının bir kısmının YRP’ ne kaymasıdır. CHP beklemediği bir oy farkı yakaladı çok partili sistemde 74 yıl sonra ilk defa Balıkesir yerel seçimde CHP yönetimine geçti. Kastamonu 47 yıl Adıyaman 35 yıl yine ilçelerden Elbistan 47 yıl sonra yerel yönetim CHP’ ye geçti. CHP bu oy farkını sanıyor ki, Genel seçimde de yakalarım lakin bu hayalden öteye gitmez.

Birçok yazımda yazıyorum. Türkiye tarihin akışında kendine yön bulmuş ayağa kalkmış. Dünya Müslümanlarının ve ezilmişlerin umudu bir ülke olma yolunda güçlenirken bunu hazmedemeyen dış güçlerin ve içerdeki hain ve satılmış beyinlerin desteği ile ruh ve medeniyet köklerimize saldırı her geçen gün artıyor. Köklerimizi kurutarak Türkiye’yi işgal etme hesabı yapılıyor. Bu hesapların ana gayesi İsrail’e hizmettir. Nihayetinde en fazla sevinen de İsrail’dir. İsrail Dışişleri Bakanı İsraal Katz CHP’yi tebrik ederek Erdoğan’a gönderme yapıyor “İsrail’e saldırmak artık işe yaramıyor, Erdoğan yeni malzemeler bulmalı” diyerek kendince zafer kutluyor. Ülkeyi yöneten yine AK Parti terör devletinin bakanı bilin ki! Türk milleti korkulu rüyanız olmaya devam edecek…

Erdoğan balkon konuşmasında millet iradesine saygımız vardır. Mesaj alındı sözleri öz eleştirinin açık bir ifadesidir. Erdoğan konuşmasında “ Türk demokrasisi rüştünü bir kez daha ispatlamıştır. Millet uyarı ve takdiri sandıkla ifade eder, 31 Mart bizim için bitiş değil aslında bir dönüm noktasıdır. Mesajlar siyasilere ulaştırılmıştır. Siyasi parti fark etmeksizin millet iradesini serbestçe sandığa yansıtan tüm vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.” 31Mart yerel Seçim sonuçları muhalefette CHP kanadında kendilerinin de beklemediği bir oy artışı olmuş, AK Parti de ise kesin gözüken yerler bile küçük bir farkla CHP ye bırakılmıştır.

Cumhurbaşkanı güçlü liderliğiyle seçim sonuçlarını ciddi bir şekilde ele alacak ve gerekli tedbirleri alarak bir değişim rüzgârı yapacak gibi gözüküyor… Gençliğe köklü medeniyetimizin ve ruh köklerimizin değerleri aşılanmalı gençlik inanç boşluğundan kurtarılmalı vatan millet sevdası gönüllerine dokunmalıdır. Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda öncülük etmeli ve konunun önemine binaen müfredatta yerini almalıdır. Dini değerlerimizle doğru tarih şuuru gençliğe verilmedikçe yarınlarımızın karanlık olacağı unutulmamalıdır. Türkiye üzerinde oyunlar oynanmaya devam edecek. Bu oyunun bozulması birliğimiz ile mümkündür. Bu birliği vücut bulduracak devleti idare edenlerin görevi olduğu kadar STK “Sivil Toplum kuruluşları” da bu birliğin oluşmasına destek olmalıdır., bahaneler üretmeden yerel seçim sonuçlarına üzülmeden hedefe odaklanmak asıl gaye olmalıdır.

La Tazen “ Üzülme!”

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
İbrahim İnal Arşivi