Milli İrade Meydanında Buluşalım

Milli İrade Meydanında Buluşalım
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer , Ramazan Bayramının 1. günü olan 10 Nisan 2024 günü saat 12 de geleneksel Bayramlaşma için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yanı Milli İrade Meydanında buluşalım," dedi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer

Milli İrade Meydanında Buluşalım

GÜLAY DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer , Ramazan Bayramının 1. günü olan 10 Nisan 2024 günü saat 12 de geleneksel Bayramlaşma için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yanı Milli İrade Meydanında buluşalım," dedi.

Vali Mükerrem Ünlüer : " Birlik ve beraberlik duygularıyla geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

06 Şubat depremlerinin ilimizde yarattığı yaraların iyiden iyiye azaldığı bir dönemde yeniden eski bayramların tadıyla Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Geride bıraktığımız zorlu süreç bizlere, sevdiklerimiz ve ailemizle birlikte olmanın ne kadar kıymetli olduğunu gösterdi.

Bu vesile ile bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, 09 Nisan 2024 Salı (Arife Günü) saat 11.00’da Şeyh Adil Mezarlığı Şehitlik ziyareti akabinde Kapıçam Mezarlığı ziyareti, 10 Nisan 2024 Çarşamba (Bayramın 1. Günü) saat 12.00’de Milli İrade Meydanı'nda (Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmet binası önü) yapılacak olan geleneksel bayramlaşma törenine katılmanızı dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.