Göl Manzaralı TOKİ Konutları

Göl Manzaralı TOKİ Konutları
Kahramanmaraş ın Onikişubat ilçesi Önsen ve Kurtlar Mahallesine yapılan kalıcı deprem konutları , Sır Barajı ve Doğal göl manzaralı konut olarak imal ediliyor..

Göl Manzaralı TOKİ Konutları

GÜLAY DOĞAN

ONİKİŞUBAT – Kahramanmaraş ın Onikişubat ilçesi Önsen ve Kurtlar Mahallesine yapılan kalıcı deprem konutları , Sır Barajı ve Doğal göl manzaralı konut olarak imal ediliyor..

6 Şubat 2023 Pazar günü Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremle yıkılan Kahramanmaraş ayağa kaldırmak için Devletimiz var gücü ile çalışıyor..

Önsen bölgesine 10 bin kalıcı konut 1600 yataklı hastane inşaatı hızla devam ediyor, Bir bölümü Sır Barajı sebebi ile İstanbul boğazı gibi yapılan kalıcı deprem konutlarını bir bölümü ise doğal göl manzaralı olarak inşa ediliyor..

gol-manzarali-toki.jpg

19 bin 389 konutun kura çekimi yapılarak hak sahibi deprem zedelere teslim edilirken, geriye kalan konutlar ise yıl sonunda teslim edilmesi için ekipler Bayram günü bile çalışmasına devam etti.

Ramazan Bayramı süresince durmaksızın çalışan inşaat şirketlerimiz deprem konutlarını süresinden önce teslim etmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum