Şefaf Kurumsal Olacağız

Şefaf Kurumsal Olacağız
MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan ,” Yeni yönetimimiz MÜSİAD Kurumsal Kimliği ile şefaf bir yönetim olacaktır,” dedi.

MÜSİAD Başkanı Şerafettin Özcan

Şefaf Kurumsal Olacağız

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ – MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan ,” Yeni yönetimimiz MÜSİAD Kurumsal Kimliği ile şefaf bir yönetim olacaktır,” dedi.

Geçtiğimiz ay olağanüstü kongre yaparak 31 kişilik yönetim kurulunu seçen MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve yönetim kurulu üyeleri basın ile sabah kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Şerafettin Özcan : “ Sözlerime başlamadan önce öncelikle altı Şubat depremlerin de Kahramanmaraş Malatya, Adıyaman, Hatay’a zarar verdiği gibi Maraş'ımıza büyük zarar verdiğini ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kalanlarımıza sağlık afiyet diliyorum.

Gerçekten büyük bir depremdi. Yüz yılın felaketi idi... Dolaysı ile büyük maddi hasarlar olduğunu belirten Başkan Özcan: “ Bunun yanında sosyal ve psikolojik ortamlar da meydana geldi. İnşallah deprem sonrası oluşan zararları hep beraber çalışarak Maraş'ın eskisinden daha ileri seviyeye hep beraber taşıyacağız inşallah.

Bu arada Kongremizi kısa sürede yaptık, yeni yönetim seçildi.. MÜSİAD ile alakalı kısa bir bilgi vermek istiyorum MÜSİAD seksen bir farklı ülkede doksan beş noktada Türkiye'de de seksen dört noktada faaliyet göstermektedir. Kamu yararına bir dernektir.

Yani Cumhurbaşkanı kararı ile kamu yararına dernek olarak tespit edilmiştir. Kamu yararına olmak için : Bunlardan bir tanesi kamu yararını sosyal gelişime, iktisadi gelişime ve kamu Faydalı bir dernek olarak faaliyet göstermesi gerekmektedir.

MÜSİAD : Türkiye'deki sanayici ve iş adamlarının sesini duyurmak onların ortak çıkarlarını korumak, bulunduğu şehri ve Türkiye'nin ekonomik gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Biz yeni yönetim kurulu, yeni yönetimimizle olan birlikte aldığımız kararlardan bir tanesi yeni yönetimin hesap verebilir, şeffaf, açık kurumsal kimliğini ön plana çıkaran ve nişasta kimliğiyle bir marka oluşturmayı düşünen bir yönetim kurulu olarak görev yapıyoruz Ve amacımız da budur.

Yani şahıstan daha ziyade, başkandan daha ziyade bu kurumsal kimliğimizin ön planda olacağını söylemek isterim. Baktığımızda da hep beraber kamuoyunu bilgilendirmek, kamuoyuna yön vermek, amacıyla siz değerli basın mensuplarıyla her zaman bir araya gelmek isteriz.

Yani zaten demokrasinin dördüncü kuvveti de bakıldı amacı da halka doğru bir yere aktarmak. Kamuoyunu doğru yönlendirmek. Bu amaçla herkese bütün basın mensuplarımıza kapımız açıktır.

Sağ olsunlar bu arada tanıştığımız basın mensupu arkadaşlarımız var. Her zaman sizlerin de kapımız açık. Diyerek basın mensuplarının sorularını cevapladı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.