Benim Bir Duruşum Var !

Benim Bir Duruşum Var !
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel

Benim Bir Duruşum Var !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel Şairler Tepesi’nde basın ve Medya Buluşması da gazetecilerin sorularını cevapladı Başkan Görgel: “ Benim bir duruşum var, işime kimse karışamaz buna izin vermem” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Şairler Tepesi’nde düzenlenen “Basın ve Medya Buluşması” programında basın mensupları ve sosyal medya yöneticileriyle bir araya geldi.

Görgel : “Sonuçların şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah gerek ilçe belediye başkanlarımız gerek meclis üyelerimizle büyük bir hassasiyet içerisinde şehrimize hizmet edeceğiz. Hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözler var. İnşallah vizyon projelerimizi bir öncelik dahilinde hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda gerek merkezi hükümetimiz gerek kamu kurumlarımız tarafından yoğun gayret gösteriliyor. İnşallah tüm kurumlarımızla el ele vererek şehrimizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Sağlıktan eğitime, spordan kültürel faaliyetlere tüm alanlarda hayata geçireceğimiz yatırımlarla yeni Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Huzur İklimini Oluşturacağız”

Şehirde huzur ikliminin sağlanarak Kahramanmaraş’ın diğer şehirlere örnek olacağını belirten Görgel, “Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyemizde çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kurumumuzda oluşturacağımız huzur iklimini şehrimizin tamamına yayacağız inşallah. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte hemşehrilerimizin gönüllerine girmek için yoğun gayret göstereceğiz. Bürokratından siyasetçisine, basın mensubundan sivil toplum kuruluşlarına kadar huzur iklimini oluşturduğumuzda başarının da geleceğini biliyoruz. Biz şehrimizdeki tüm hemşehrilerimizle bir dost, bir arkadaş olacağız. İnşallah böylece diğer şehirlere de örnek olacağız” cümlelerini kaydetti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ‘e basın mensupları konuşmasından sonra çeşitli sorular sordular..

Personel alımı, müdür ve daire başkanı atamasında : vekillerin veya yakınlarının baskısı altında kalıp kalmayacağını sorulması üzerine Başkan Görgel: “ 17 yıldan beri Ak Parti içinde her kademede görev aldım, benim nasıl bir yapıya sahip olduğumu takım arkadaşlarım çok iyi bilirler..

Ben Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanıyım halkımız beni seçti onun bunun talimatı ile iş yapmam, Fırat Görgel duruşu var bunu gençlik kolları, ilçe yönetimi il yönetimi tüm arkadaşlarım bilir be sebeple hiç merak etmeyin ben gerekeni yaparım,” dedi.

Sabırla gazetecilerin her sorusuna cevap veren Fırat Görgel; Huzur iklimini basın dahil herkesle birlikte oluşturusak başarı gelir bu sebeple şu bunu dedi, o şunu dedi iyi bir kenara bırakarak işimize bakacağız, Benim 8 vekille de diyaloğum iyi, hepsi ile görüşüyorum, Belediye Başkanların tamamı ile görüşüyorum, içinde meslektaşlarım var onlarla önceden tanış ve hukukumuz var,” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum