" Yaralarımızı El Birliği İle Saracağız"

" Yaralarımızı El Birliği İle Saracağız"
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin" Yaralarımızı El Birliği İle Saracağız"BEKİR DOĞANANDIRIN / Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Mehmet Şahin, Ramazan Bayramının birinci günü memleketi Kahramanmaraş...

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin
" Yaralarımızı El Birliği İle Saracağız"
BEKİR DOĞAN
ANDIRIN / Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Mehmet Şahin, Ramazan Bayramının birinci günü memleketi Kahramanmaraş Andırın İlçesinde dostları ile bayramlaştı Mezarlık Ziyaretinde bulunarak, " Bu yaraları hep birlikte saracağız," dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Andırın ilçe başkanı Abdulkadir Kayıran, ilçe yönetimi ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte, AK Parti ilçe Başkanlığında Mahalle Muhtarlarımız ve Teşkilat mensuplarımızla Bayramlaşma yaptıktan sonra , 6 Şubat Depreminde Şehit olan vatandaşların mezarını ziyaret etikten sonra Çadır Kentlerde kalan vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinledi.
Şehit ailemiz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın aileleri ile çadır kent de yaşayan depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, Ramazan Bayramlarını tebrik ettik.
Andırın Merkez Mezarlığındaki Şehitliğimizi ziyaret ederek Şehitlerimizi dualarla yad ettik.
Büyük ve Güçlü Türkiye Yolunda Emin Adımlarla. yürüyen Ak Parti ve Milletvekili adayları Ramazan Bayramında Kahramanmaraş Merkez ve ilçe köy ve kırsal mahallelerini tek tek ziyaret ederek gönüller almaya devam ediyorlar..
Prof.Dr. Mehmet Şahin ise Andırın ilçesinde ziyareti ile vatandaşların teşekkürünü aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.