Tek Kişilik Ordu o Maraşlı !

Tek Kişilik Ordu o Maraşlı !
Tek Kişilik Ordu o Maraşlı !BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Ak Partinin 8 . Sıra Milletvekili adayı Ramazan Gürbak, Tek kişilik bir ordu olarak köy , oba demeden gece gündüz seçim çalışmasına devam ediyor..Sizlerden Sayın Cumhurbaşkanı...

Tek Kişilik Ordu o Maraşlı !
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Ak Partinin 8 . Sıra Milletvekili adayı Ramazan Gürbak, Tek kişilik bir ordu olarak köy , oba demeden gece gündüz seçim çalışmasına devam ediyor..
Sizlerden Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyorum diyerek yollara düşen Ramazan Gürbak bize 1900 yıllarda Avustralya'ya köle olarak götürülen ve orada köle pazarından kaçarak dondurmacılık yapan Maraşlımı hatırlattı.


Bir İngiliz gemisi Avustralya'ya geldiğinde, esir iki Osmanlı askeri bir yolunu bulup gemiden kaçarlar. Bu iki asker, mesleği dondurmacılık olan Maraşlı Abdullah ile savaştan önce kasaplık yaparak hayatını kazanan Tarakçı Mehmet'tir. Abdullah ve Mehmet mesleklerini yaparak kendilerine yeni bir hayat kurarlar.
1918 de Türkiye işgal palanı ve Osmanlı yıkma planını gören iki Maraşlı , Çanakkale boğazında savaşmak üzere Trenle limana sevk edilen askerlerin geçeceği yere bomba koyarak treni havaya uçuralar.. Avustralya'a hükümetine savaş ilan ederler işte bu yiğitler Maraşlı..


Ak Parti 8 . sıra Milletvekili adayı Ramazan Gürbak, " Niye 8-0 olmasın, ben seçilemesem de Sayın Cumhurbaşkanım en yüksek oyla seçilsin diyerek Kahramanmaraş'ta adeta : yedi düvene harp ilan ederek var gücü ile çalışması bizleri heyecanlandırdı
Ramazan Gürbak: " Mesele Ramazan Gürbak seçilmesi meselesi değil, ülkenin beka meselesi, 6'lı başladı 7'li oldu.. bugün 9'lu oldu ne olduğu belli olmayan ülkeyi bölüp parçalamak isteyenlerin karşısında dik durma meselesi oldu.. Bu sebeple Ben komutan değil er olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın kazanması için çalışıyorum..
Kahramanmaraş 12 ilçesinde 910 köy veya yeni adı ile kırsal mahallelerimizde çalmadık kapı , sıkılmadık el bırakmamaya kararlı olan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ramazan Gürbak; Maraşlı dondurmacı azmi ile çalışıyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.