Seçim Yorgunluğuna Kelle Paça Enerji Veriyor !

Seçim Yorgunluğuna Kelle Paça Enerji Veriyor !
Seçim Yorgunluğuna Kelle Paça Enerji Veriyor !BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / MHP 8 milletvekili adayı ve Seçim Çalışma Ekibi günün yorgunluğunu gece Mağaralı da bulunan Remzi Ulaş ustanın Menekşe Paça Salonunda, ünlü Maraş...

Seçim Yorgunluğuna Kelle Paça Enerji Veriyor !
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / MHP 8 milletvekili adayı ve Seçim Çalışma Ekibi günün yorgunluğunu gece Mağaralı da bulunan Remzi Ulaş ustanın Menekşe Paça Salonunda, ünlü Maraş Kelle Paçası yiyerek eneji depolayarak günün yorgunluğunu atıyor..
Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP 'ye oy istemek için Kahramanmaraş'ta 4 saat dinlenip 20 saat koşturan MHP heyeti dün akşam Menekşe Kelle Paçada yorgunluk attı.
Seçim Çalışımasını yoğun bir tempo da sürdüren MHP Milletvekil adayları ve il ve ilçe yönetimi Lezzet Noktası Menekşe Paça da mola verdi.
il başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, ..MHP Kahramanmaraş milletvekili adayları Zuhal Karakoç Dora , Turan Şahin, Ömer Özkan , Sermet Yıldız, Mesut Çakar , Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı , Teşkilat üyeleri ve seçim ekibinin ilk durağı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.