Milli Gururumuz Göksun'da

Milli Gururumuz Göksun'da
Milli Gururumuz Göksun'daBEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Türkiye'nin ilk yerli Markası , Milli Gururumuz TOGG , Kahramanmaraş Göksun ilçesinde görücüye çıktı.Kahramanmaraşlı Dr. Veli Böke , bizde yazılmıştık 3200 sıradayım...

Milli Gururumuz Göksun'da
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ/ Türkiye'nin ilk yerli Markası , Milli Gururumuz TOGG , Kahramanmaraş Göksun ilçesinde görücüye çıktı.
Kahramanmaraşlı Dr. Veli Böke , bizde yazılmıştık 3200 sıradayım henüz teslim almadım ama Göksun ilçemizde Sayın bakanımızın TOGG görünce heyecanlandım." dedi.
Marasgündem.tv de canlı yayın konuğu olan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı ve bugün Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı olarak görevine devam eden hukukçu Dr. Veli Böke canlı yayında depremden siyasete her konuyu konuştuk..
Gazeteci Bekir Doğan, Mehmet Taş sorularını cevaplandıran Veli Böke : " 14 Mayıs seçimi bir başka seçim vekil adayı olamadım diye bir gidemem, ilk günden beri sahadayım ve sürekli 3-4 saatlik uyku ile çalışmaya devam ediyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçilmesinde bir sıkıntı görmüyorum ancak: Muhalefet , Türkiye yapılan her ne iş varsa hepsine kötü diyor.. ak parti bugüne kadar yüz iş yaptı 80 kötü 20 iyi ise ona da iyi deyin ama demiyorlar..


İHA ve SİHA ile savaş uçağına maket diyorlar.. TOGG Türkiye de yapılmadı diyorlar.. Karadeniz Gazına çıkmadı diyborlar.. Petrolleri bulmadığımızı söylüyorlar.. oysa Göksun halkı Sayın Bakanımızın getirdiği TOGG yakından gördü inceledi.. bende inceledim harika bir otomobil " dedi.
İlk günden beri : sahada , bir yandan Depremin yaralarını sardıklarını bir yandan ise siyasi çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen Veli Böke, 145 milletvekili adayımız vardı onlarda sahada bizim gibi çalışıyor bu ak parti farkı ! diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.