KOZAN KORKUTTU

KOZAN KORKUTTU
KOZAN KORKUTTUBEKİR DOĞANKOZAN / Adana'nın Kozan ilçesi de meydana gelen Deprem Çevre illeri ve 6 Şubat 2023 depreminin Merkez üstü Kahramanmaraş fena korkuttu.Kozan da vitirin camlarının kırıldığı çatlakların oluştuğu taş...

KOZAN KORKUTTU
BEKİR DOĞAN
KOZAN / Adana'nın Kozan ilçesi de meydana gelen Deprem Çevre illeri ve 6 Şubat 2023 depreminin Merkez üstü Kahramanmaraş fena korkuttu.
Kozan da vitirin camlarının kırıldığı çatlakların oluştuğu taş ve toprak yapı evlerin yıkıldığı haberi gelirken, Adana Kozan'da şiddetli deprem! Adana Valisi'nden ilk açıklama geldi:
Adana'da sabah saat 8.44'te 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından açıklamalarda bulunan Adana Valisi Süleyman Elban önemli bilgiler verdi. İşte Adana'da meydana gelen depremden son dakika gelişmeleri…
Adana ve ilçelerinde şu saat kadar her hangi bir can kayıbı veya yaralanma olayının gelmediğini depremin verdiği panikle sokaklara çıkan vatandaşlar durumu sakin şekilde beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.