Gürbüz : " Yeni Belediye Binamızı da Yapacağız"

Gürbüz : " Yeni Belediye Binamızı da Yapacağız"
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz Sahada ÇalışıyorGürbüz : " Yeni Belediye Binamızı da Yapacağız"BEKİR DOĞANELBİSTAN/ Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde 6 Şubat 2023 Pazartesi sabah 04 17 Pazarcık Depremi , saat 13 13...

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz Sahada Çalışıyor
Gürbüz : " Yeni Belediye Binamızı da Yapacağız"
BEKİR DOĞAN
ELBİSTAN/ Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde 6 Şubat 2023 Pazartesi sabah 04 17 Pazarcık Depremi , saat 13 13 deki Elbistan Merkezli iki depremle yıkılan Elbistan da yaralar sarılıyor..
TOKİ kalıcı konutları inşaatları Elbistan ve Afşin de hızla yükseldiğini gördük.. Çarşıda esnafın dertlerini dinleyen, vatandaşların her derdine anın da melhem olan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bekir Doğan ile bir süre sohbet etti.
Mehmet Gürbüz : " 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Depremleri Kahramanmaraş Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve ilçemizi büyük ölçüde yerle bir etti.. Belediye binamızda yıkıldı.. bizde bir deprem zede belediyeyiz ancak kısa zaman da belediye binamızı yaparak hizmetlerimizi kendi binamızdan yürüteceğiz.
Deprem Bölgesinde tüm yetki çevre Şehircilik iklim değişikliği bakanlığı il çevre ve şehircilik il müdürlüğü ve koordinatör valilerde olması sebebi ile Elbistan Belediyesinin toki kanalı ile yapılması için görüşmelerimiz devam ediyor," dedi.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz : sahada olması sebebi ile Elbistan halkı ile gönül bağı kurmuş Depremin yarasını el birliği ile sarmak için yoğun çalıştığına şahit olduk..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.