Ak Parti Türkoğlu Çıkarması Yaptı !

Ak Parti Türkoğlu Çıkarması Yaptı !
Ak Parti Türkoğlu Çıkarması Yaptı !BEKİR DOĞANTÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş Tarım orman Bakanımız Vahit Kirişçi ve Ak Parti heyetinin bu ziyaretini anlamlı buluyorum," dedi..Önceki...

Ak Parti Türkoğlu Çıkarması Yaptı !
BEKİR DOĞAN
TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş Tarım orman Bakanımız Vahit Kirişçi ve Ak Parti heyetinin bu ziyaretini anlamlı buluyorum," dedi..
Önceki gün : Tarım ve Orman Bakanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Vahit Kirişçi İ; Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat Pakdil, 22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Birliği Genel Başkanımız Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin GÜNGÖR, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanımız Fırat Görgel, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin Okumuş, ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkoğlu da esnaf ziyareti STK ziyareti, Çadırkent ziyareti ile dolu dolu bir gün geçiren Ak Parti Heyeti Türkoğlu Çıkarması yaptı.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ev sahipliğinde muhtarlar, STK’ lar, mahalle başkanları ve kanaat önderleriyle buluşarak istişarelerde bulundu.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş : İlçemize gelip derdimizle dertlenen, vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorunlarını ve taleplerini önemseyerek dinleyen, teşkilat üyeleri, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meclis üyelerimiz, mahalle teşkilat başkanlarımız ve kanaat önderleriyle “Türkoğlu Buluşması” adlı programda bir araya gelen başta Sayın Bakanımız Vahit KİRİŞCİ olmak üzere TBMM Parlementerler Birliği Genel Başkanı Nevzat PAKDİL, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat PAKDİL, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin GÜNGÖR ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanımız Fırat GÖRGEL’ e teşekkür ederiz. dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.